BLAAK Underwriting Agencies

BLAAK Underwriting Agencies werkt nu een jaar met de software van FrameStory. Associate Director Stefan de Rooij ziet de voordelen van Framestory: ”Het is geavanceerder en biedt meer mogelijkheden dan de software van andere verzekeraars.”

 

Losse modules

Een probleem bij grote verzekeraars is vaak dat er wereldwijd gewerkt moet worden met een systeem. Dan is vervangen en verbeteren kostbaar én tijdrovend. ”Dus worden er verschillende softwarepakketten met elkaar gecombineerd tot één, dat leidt vaak tot geknutselde oplossingen,” aldus Stefan. ”Framestory is vanuit een basis opgebouwd en losse modules sluiten naadloos op elkaar aan. Financiën, administratie en statistieken staan in hetzelfde softwarepakket. Dat zorgt ervoor dat je als gebruiker en organisatie zelf ‘controle hebt. Je weet wat voor premie er nog open staat en welke post bij welke klanten hoort.”

 

Up to date managementinformatie

”Wij zijn goed op de hoogte van de gegevens van klanten. Andere partijen hebben niet altijd goede systemen of zijn afhankelijk van andere afdelingen voor het verkrijgen van informatie. De managementinformatie in Framestory is altijd actueel en gemakkelijk op te vragen. Zo zijn er niet onnodig veel mensen van bijvoorbeeld de financiële of administratieve afdeling aan het werk om informatie te krijgen, want met een druk op de knop regel je dat zelf. Framestory is eenvoudiger dan de software die ik in het verleden gebruikte en het systeem biedt meer mogelijkheden. Bijkomend voordeel is dat het pakket makkelijk te begrijpen is; de software van FrameStory Software B.V. werd mij in een kwartier uitgelegd.”