Over ons

FrameStory Software is gestart vanuit de assurantiemarkt. Sinds 2003 maken wij maatwerk software voor makelaars, verzekeraars en underwriters met speciale administratieve behoeften. We zijn ervan overtuigd dat software mensenwerk is; gezamenlijk met onze klanten werken wij dagelijks aan het versnellen van hun administratieve en organisatorische processen. Snel schakelen is daarin essentieel. FrameStory stelt u zo in staat om slimmer te werken.

  • Onze software is modulair; u stelt uw eigen pakket samen, passend bij uw organisatie.
  • Binnen de modules is maatwerk ook mogelijk; mist u een essentiële functionaliteit of moet er een knop toegevoegd worden om sneller te werken? Veranderingen worden door onze deskundige experts vlot uitgevoerd.
  • Wilt u een nieuwe module laten bouwen? Ons team denkt graag met u mee. Door jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche, beschikken ze over de relevante kennis om mee te denken met uw wensen.

Wij zoeken collega’s!

 

Kun jij verbindingen leggen tussen gebruikers en IT en de vertaalslag maken van business naar software? In onze functies ga je aan het werk met onze softwareapplicaties gericht op de verzekeringsbranche, deze applicaties moeten naadloos aansluiten op de organisatieprocessen van onze klanten.

Bekijk alle vacatures

Team

De specialisten van Framestory beschikken over relevante kennis van ICT én van verzekeringen. Ze weten wat er speelt in de markt en bieden toekomstbestendige, innovatieve oplossingen.

Team