FrameStory Software B.V. is een softwarebedrijf gespecialiseerd in het snel en concreet oplossen van administratieve problemen binnen diverse branches. Het bedrijf is opgericht in 2007 en werkt aan zelf ontwikkelde softwareapplicaties.

Business Analist / Informatie Analist

Kun jij verbindingen leggen tussen gebruikers en IT en de vertaalslag maken van business naar software? In deze rol ga je aan de slag met JIRA en door ons zelf ontwikkelde softwarepakketten. Het is essentieel dat de informatiesystemen naadloos aansluiten op de bedrijfsprocessen, en we zoeken iemand die ons kan helpen dit te realiseren. Je begint met het analyseren van de wensen van gebruikers en diverse projecten met voldoende mogelijkheden om door te groeien naar de functie van Senior Business Analist.

Bekijk de volledige vacature

ServiceDesk medewerker

Nieuwsgierig naar een uitdagende rol als ServiceDesk medewerker, waarbij je onze klanten kunt helpen met al hun vragen en problemen? In deze rol ga je aan de slag met JIRA en door ons zelf ontwikkelde softwarepakketten. Het is essentieel dat de informatiesystemen naadloos aansluiten op de bedrijfsprocessen, en we zoeken iemand die ons kan helpen dit te realiseren. Je begint met het verlenen van eerstelijns ondersteuning, met voldoende mogelijkheden om door te groeien naar de functie van Business Analist.

Bekijk de volledige vacature

Team

De specialisten van Framestory beschikken over relevante kennis van ICT én van verzekeringen. Ze weten wat er speelt in de markt en bieden toekomstbestendige, innovatieve oplossingen.

Team