FrameStory Software B.V. is een softwarebedrijf gespecialiseerd in het snel en concreet oplossen van administratieve problemen binnen diverse branches. Het bedrijf is opgericht in 2007 en werkt aan zelf ontwikkelde softwareapplicaties.

Receptionist(e)

Ben jij gastvrij en krijg jij energie van het helpen en verwelkomen van bezoekers? Zoek je een afwisselende en uitdagende functie binnen twee dynamische en groeiende organisaties, waar plezier en werk hand in hand gaan? Dan hebben wij de juiste uitdaging voor jou!

Bekijk de volledige vacature

Business Analist / Informatie Analist

Kun jij verbindingen leggen tussen gebruikers en IT en de vertaalslag maken van business naar software? In deze rol ga je aan de slag met JIRA en door ons zelf ontwikkelde softwarepakketten. Het is essentieel dat de informatiesystemen naadloos aansluiten op de bedrijfsprocessen, en we zoeken iemand die ons kan helpen dit te realiseren. Je begint met het analyseren van de wensen van gebruikers en diverse projecten met voldoende mogelijkheden om door te groeien naar de functie van Senior Business Analist.

Bekijk de volledige vacature

Meesterdetective van Bedrijfsgeheimen

Ben jij een scherpzinnige denker met een passie voor het oplossen van bedrijfspuzzels? Heb je een neus voor het leggen van verbindingen tussen gebruikers en IT en ontrafel jij graag complexe zaken? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team van bedrijfsmeesterdetectives te versterken.

De Meesterdetective die wij zoeken legt de verbinding tussen business en software. JIRA software kent voor jou geen geheimen en van ons zelf ontwikkelde softwarepakketten heb jij binnen no-time de fijne kneepjes onder de knie. Jij bent het meesterbrein dat ervoor zorgt dat de informatiesystemen en bedrijfsprocessen op elkaar afgestemd zijn.

Bekijk de volledige vacature

Team

De specialisten van Framestory beschikken over relevante kennis van ICT én van verzekeringen. Ze weten wat er speelt in de markt en bieden toekomstbestendige, innovatieve oplossingen.

Team